En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil hâl önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın gibi evgin durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Panik kolu olmalıdır: Acil çıkış bapları, panik koluna mevla olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Görmüş olacaksınız ki bu radde mualla birinci sınıf yangın kapılarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk kabil yangın kapısı ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk gestaltnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, dokumanın kullanma dershaneı kabil faktörler canlı olmaktadır.

Bu kapılar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yetişmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan çekicilik rahatışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en munis paha politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page